top of page
LOGO CRO CHERRY mali.png

Dalmacija. 

Dalmacija. More... I trešnja.

Okusi i mirisi  Srednje Dalmacije obuhvaćaju  prehrambene karakteristike - mediteransku prehranu koja se temelji na tipičnim autohtonim namirnicama i poljoprivredno-prehrambenim proizvodima. Pored namirnice kojima se
pridaje posebni značaj  u Zadarskom kraju i načinu života  -  višnja maraska, smokva, češnjak, maslinovo ulje, riba, dagnje, janjetina,  ninski šokol, paški sir, med, ninska sol te vino i prošek, smjestila se naša trešnja i voćnjak.

Strpljivim radom i velikom brigom za svaku sortu, naša trešnja svako prolijeće pruža rapsodiju cvjetanja na 40 hektara zemlje i time budi znatiželju svih posjetitelja najstarijeg hrvatskog kraljevskog grada Nina, gdje pored Solane Nin i Cromarisa zaljubljenici u Mediteran imaju priliku posjetiti  i okusiti  lokalne proizvode uz nezaobilaznu "frišku" trešnju,   na jednoj od najvećih plantaža trešnje u regiji i Europi.

shutterstock_1157678230.jpg
44.JPG

Trešnja d.o.o.

Cro Cherry

Trešnja d.o.o. prvenstveno je nastala s velikom željom i ulaganjem prema ovom kraju i poljoprivredi gdje ni jedan početak povratka poljoprivrede nije zagarantiran, a svaka godina je neizvjesna.  Međutim, danas Trešnja uspješno prkosi "buri i neveri"  te rađa jedne od najukusnijih trešanja na ovom području koju  su prepoznali  i naši partneri a  posebno krajnji konzumenti, pa se naša trešnja nalazi gotovo u svim trgovačkim lancima diljem Hrvatske u kojima  se ovisno o sezoni ranog, srednjeg ili kasnog sazrijevanja   mogu pronaći neke od 20 sorti trešnje koje s pažnjom  uzgajamo i isporučujemo.

Suvremenim skladišnim  i sortirnim tehnologijama  te opremom poput hydrocoolera  za očuvanje kvalitete i svježine voća, kao i  rasponom mogućih pakiranja svježe trešnje, postigli smo visoku razinu  kvalitete i konkurentnosti naših proizvoda na različitim  tržištima, a svojim partnerima osigurali opskrbu uvijek svježe i kvalitetne trešnje tokom cijele sezone,  a uz MAP tehnologiju koju smo razvili  (vodeća tehnologija  očuvanja  proizvoda, njene kvalitete, svježine i produljenog  roka konzumacije ) također u mogućnosti smo isporučiti trešnju i van njene sezonalnosti.

 

Proizvedenu, uvijek svježu trešnju isporučujemo u  više od 20 trgovačkih lanaca i partnera. Ovisno o tržištu i preferencijama svaku isporuku prilagođavamo potrebama naših klijenata.

 

Bilo da se radi o sorti, karakteristikama ploda, vrsti ambalaže ili pak posebnim oblicima konfekcije voća poput MAP tehnologije, za svako tržište pomnom selekcijom i implementiranim tehnologijama sortiranja i pakiranja osiguravamo željenu kvalitetu svim našim partnerima i konzumentima.

Naš tim

Kontaktirajte nas

Ninski Stanovi bb , Ž6011 - 23 232 NIN

bottom of page